BEZORGEN

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door PostNL, of zelf afhalen bij Vallen Mode. Als u ervoor heeft gekozen uw bestelling zelf af te halen bij Vallen Mode, ontvangt u een e-mail zodra uw pakket is gereed is.

Artikelen die u op een werkdag vóór 16.30 uur besteld worden de volgende werkdag thuis bezorgd. Artikelen die op vrijdag vóór 16.30 uur worden besteld, worden op zaterdag thuis bezorgd. Indien u op vrijdagmiddag na 16.30 uur, zaterdag of zondag besteld wordt de bestelling op dinsdag afgeleverd. Bij bestellingen boven de € 50,- worden geen verzendkosten berekend. Voor bestellingen onder de € 50,- hanteren wij de tarieven van PostNL.  

Bezorgschema Nederland
U besteld vóór 16.30 uur op:         Vallen Mode bezorgt bij u op:

maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag dinsdag
zondag dinsdag

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden. U kunt uw pakket traceren via het trackingnummer dat in deze e-mail staat.

Wanneer een bestelling bij u afgeleverd wordt dient u hiervoor te tekenen. Bij afwezigheid op het moment van aflevering, ontvangt u een kaartje waarop staat vermeld dat uw bestelling is afgeleverd bij de buren of dat u contact op kunt nemen met PostNL voor het afspreken van een nieuw aflevermoment. Indien u op het tweede aflevermoment ook niet thuis aanwezig bent zal het pakket worden afgeleverd op een depot of PostNL filiaal bij u in de buurt. U ontvangt dan een kaartje met daarop vermeld waar u het pakket kunt afhalen c.q. wat de verdere mogelijkheden zijn.

Vallen Mode levert online bestellingen op dit moment alleen in Nederland en niet naar postbussen.

Ander afleveradres
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurd of op uw werk wilt laten afleveren.

Uw bestelling als cadeau versturen
Klik hier voor de mogelijkheden van onze cadeauservice

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

* Om aan de gestelde levertijden te kunnen voldoen werkt Vallen Mode met PostNL. Op dit moment wordt door hen circa 98% van alle bestellingen binnen de gestelde tijd bezorgd.